ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κόμμα  «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» ΕΕΜΜ-MEGA, γιορτάζει την 10η  επέτειο της ίδρυσής του την 21η  Μαρτίου 2020, ημέρα Σάββατο και η ώρα 19.00 μ.μ.  στο εξοχικό Κέντρο «Φοινικαίων» του Καρατζιού, όπου και ιδρύθηκε.

Το εγχείρημα αυτό που ιδρύθηκε πριν μια δεκαετία  ως αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης, αναβάθμισης  και εκσυγχρονισμού της πολιτικής  της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για την προστασία και διεκδίκηση των δικαιωμάτων  της.

Όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα τα συμφέροντα του Ελληνισμού στην Αλβανία, τη διατήρηση των κεκτημένων, αλλά και την κατοχύρωσή τους όπως ορίζουν οι διεθνείς  και ευρωπαϊκές συμβάσεις περί μειονοτήτων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έδωσε και δίνει το παρόν στους αγώνες για τις περιουσίες, για την ελληνική παιδεία, για την ασφάλεια και την τάξη, για την οργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τον αυτοπροσδιορισμό ζητώντας τη συνδρομή  σ’ αυτούς τους αγώνες όλων των Ελλήνων χωρίς εξαίρεση. Τιμάται με την ψήφο των Ελλήνων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για δεύτερη θητεία και αποδεικνύει ότι με καλή συνεργασία και εύστοχο προγραμματισμό μπορεί να αλλάξει την εικόνα διακυβέρνησης για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στον τόπο μας.

Είναι υπέρ της ίδρυσης ενιαίου μετώπου αντιμετώπισης των προβλημάτων με όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου και στοχεύει στην ποσοστιαία συμμετοχή των Ελλήνων στην νομοθετική, εκτελεστική εξουσία, αλλά και σε όλους τους κρατικούς θεσμούς που αποφασίζουν γι’ αυτούς.

Με το δικό τους Κόμμα, το Κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον», οι Έλληνες της Αλβανίας  μπορούν να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον!

Θα ήταν τιμή μας η παρουσία του κάθε Βορειοηπειρώτη Έλληνα και κάθε καλοθελητή  στην επέτειο σταθμό της ίδρυσης του Κόμματος των Ελλήνων για να γιορτάσουμε μαζί και ταυτόχρονα να επωμιστούμε ευθύνες μεγαλύτερες στον αγώνα για τη δικαίωσή μας.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ