ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Απαράδεκτη ως και επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Ομόνοιας κατά  της ηγεσίας του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»  στην οποία, ανυπόστατα και χωρίς κανένα τεκμήριο, ο κειμενογράφος προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες  της ιδιαίτερης αλλά και της Μεγάλης Πατρίδας μας ότι το Κόμμα των Ελλήνων  υπέγραψε  με το Σοσιαλιστικό Κόμμα πολιτική πράξη εις βάρος των συμφερόντων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και για να γίνει πιο πειστικός αναφέρεται  στο αλλοπρόσαλλο περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης και στη μνήμη του αδικοχαμένου παλικαριού  Κωνσταντίνου Κατσίφα από το Βουλιαράτες .

Παρόμοια  και πιο πικρόχολα κείμενα  δημοσιεύονται συνεχώς κατά του Κόμματος των Ελλήνων και από το ταυτοποιημένο πλέον ηλεκτρονικό πολυβολείο της μαύρης προπαγάνδας του ΚΕΑΔ «Ταχυδρόμος».

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι το Κόμμα των Ελλήνων και σ’ αυτές τις τοπικές εκλογές, όπως και στις προηγούμενες, κατεβαίνει ανεξάρτητο με το δικό του συνδυασμό συμπεριλαμβάνοντας υποψηφίους από τους κόλπους του συνόλου των Ελλήνων, γι’ αυτό δεν υπέγραψε και δεν πρόκειται να υπογράψει καμία συμφωνία, όπως ήδη έχει υπογράψει ο μοναδικός βραχίονας της Ομόνοιας, το ΚΕΑΔ με τη Δεξιά Συμμαχία στην οποία συνυπάρχει και το αλυτρωτικό εγχείρημα του Ιντρίζι.  Για το τελευταίο δεν είδαμε στη δημοσιότητα κάποια αντίδραση της ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εφόσον ισχυρίζεται ότι είναι ο Δίκαιος και ο Κριτής της Εθνικής μας Ιστορίας!

Το Κόμμα των Ελλήνων ήταν και θα παραμείνει πιστό στην αποστολή του. Συναναστρέφεται με τους Έλληνες για τους Έλληνες και επιμένει στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ αυτών.  Η σημερινή ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το ρόλο που έχει η οργάνωση αυτή. Έχει το ρόλο της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και όχι της ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ και της διάκρισης σε καλούς και κακούς Έλληνες, σε πατριώτες και προδότες. Κάθε Έλληνας Βορειοηπειρώτης για μας είναι πολύτιμος και κάθε κεκτημένο, κάθε πέτρα που τοποθετείται στη γενέτειρα, είναι θησαυρός που δεν πρέπει να τον χάσουμε.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που θα μπορούσαμε να ήμασταν μονοιασμένοι, φαίνεται ότι η ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει παραδοθεί άνευ όρων στα μικροπολιτικά συμφέροντα μιας μικρής ομάδας του ΚΕΑΔ που εδώ και δεκαετίες διέπρεψε στην παντελή έλλειψη του συναισθήματος της δημοκρατικότητας, στην  πλήρη αποχή από τους σκληρούς αγώνες κατοχύρωσης και προάσπισης δικαιωμάτων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, στην υποδειγματική εναλλαγή πολιτικών στρατοπέδων και κομμάτων για να παραμείνει στην εξουσία ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

Με ποιο ήθος και θράσος κύριε πρόεδρε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατηγορείτε την ηγεσία του Κόμματος των Ελλήνων και τα στελέχη του για εθνική προδοσία; Ποια είναι τα στοιχεία σας ότι εμείς ενεργούμε κατά των συμφερόντων του Ελληνισμού; Μήπως δε σας άρεσαν οι προτάσεις μας για το νομικό πλαίσιο για τις μειονότητες; Μήπως δε συμμετέχουμε στον αγώνα για τις περιουσίες, για την παιδεία, για την ανάπτυξη του τόπου και την προστασία των ανθρώπων μας εκεί που έχουμε εξουσία ή μήπως σταματήσαμε ποτέ να στιγματίζουμε οποιοδήποτε πράξη της κάθε κυβέρνησης κατά των Ελλήνων; Όσο για το τραγικό γεγονός του Βουλιαρατιού μην αφήνετε τους επιτήδειους να το χρησιμοποιήσουν για πολιτικά και ιδιοτελή συμφέροντα. Μακάρι μια μέρα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι όποιοι και να είναι αυτοί!

Επί  πλέον το Κόμμα των Ελλήνων δεν είναι περιφερειακό κόμμα κύριε πρόεδρε! Είναι το μοναδικό εθνικό εγχείρημα κατοχυρωμένο νομικά που απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει και να κάνει έργο στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα, έργο το οποίο δεν το έχουν κάνει άλλοι νωρίτερα. Και σ΄αυτές τις τοπικές  εκλογές-όποτε κι αν γίνουν- θα είναι παρόν ως εθνικός φορέας και σίγουρα θα κερδίσει δημάρχους και  αντιδημάρχους και πάνω από όλα θα κερδίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών που εσείς δηλητηριάζεται με τέτοιες ανακοινώσεις.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ