ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ: Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ: Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Μαζική ήταν και η προσέλευση των κατοίκων του χωριού Καραχάτζι της Φοινίκης, στην εκλογική συγκέντρωση του Κόμματος των Ελλήνων.

Την έναρξη έκανε ο πρόεδρος της συντονιστική κύριος Γρηγόρης Ζαφείρης, ενώ την κύρια ομιλία είχε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» ΜΕΓΚΑ, Νίκος Κούρης. «Είμαστε εδώ να στηρίξουμε την υποστήριξή σας, είπε ο κύριος Κούργης,  γιατί θέλουμε να έχει αξία ο λόγος σας αύριο, να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατοί, ότι υπάρχουμε, γιατί κάποιοι θέλουν να μας σβήσουν από το χάρτη. Τα συμφέροντά μας δεν ταυτίζονται με τα μεγάλα κόμματα, ούτε με εκείνα συγκεκριμένων προσώπων που μια ζωή κοροϊδεύουν με μας. Η φωνή μας, η δική σας φωνή πρέπει να ακούγεται οργανωμένα γιατί μόνο έτσι μπορούν να μας υπολογίσουν».

Στις έντονες ανησυχίες μερικών κατοίκων που το τελευταίο διάστημα δέχονται σκληρές πιέσεις από τους προπαγανδιστές του κυβερνώντος κόμματος ο κύριος Κούρης απάντησε: Μην φοβάστε κανέναν. Η ψήφο είναι δική σας και μην επιτρέπετε να σας την πάρει με βία κανένας. Κατατροπώστε τους, ξεφτελίστε τους δημοσίως. Εκεί που θα πάτε, στην κάλπη, ένα σκεφτείτε: η ψήφο σας είναι πολίτιμη και είναι δική σας.Και η απόφαση είναι δική σας.Μην τις πουλάτε σε κανέναν».

Άγιοι Σαράντα στις 18.06.2017