ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

Επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου του Κόμματος των Ελλήνων, Χρήστου Κίτσου

Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου κ. Χρήστου Κίτσου έκανε χθες το βράδυ το Εθνικό Συμβούλιο του Κόμματος των Ελλήνων στο Καραχάτζι με αντιπροσωπευτική παρουσία  από κάθε χωριό του δήμου και όλα τα μέλη του.

Με πλήρη κατανόηση και σοβαρότητα αναπτύχθηκε μια ουσιαστική συζήτηση σχετικά με τη στρατηγική και τις τακτικές που θα ακολουθηθούν μέχρι την ημέρα των εκλογών για την ανάλυση και επεξήγηση στους δημότες του προγράμματος  που θα εφαρμοστεί κατά την ερχόμενη τετραετία από το νέο δήμαρχο και το επιτελείο του.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κύριος Ηλίας Καλυβιώτης  που έκανε την έναρξη της συζήτησης  επεσήμανε το γεγονός ότι σ΄αυτή την εκλογική καμπάνια το Κόμμα των Ελλήνων είναι όσο ποτέ οργανωμένο και ενωμένο, να δώσει μια εποικοδομητική, πολιτισμένη και αποτελεσματική μάχη συσπειρώνοντας όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου και αποτρέποντας κάθε αλαζονεία προσώπων που όταν αναλαμβάνουν εξουσία αγνοούν εκείνους που τους αναβάθμισαν. Με υποψήφιο τον αρχηγό του κόμματος, η νίκη μας είναι σίγουρη.

Τους συγκεκριμένους στόχους που σχετίζονται με την προγραμματισμένη ανάπτυξη, με τη διευθέτηση των περιουσιακών θεμάτων, με τη δημιουργία προϋποθέσεων επιστροφής των νέων στον τόπο μας, με την ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτισμού, με την  υποστήριξη των αδύναμων  κοινωνικών ομάδων, με την αναβάθμιση της παιδείας και τη διασφάλιση της τάξης και της ηρεμίας μίλησε εκτενώς ο   υποψήφιος δήμαρχος κύριος Χρήστος Κίτσος. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση διεξάγεται υπό πνεύμα γενικών πολιτικών αμφισβητήσεων, αλλά εμείς οφείλουμε να επιδοθούμε στην επίλυση των δικών μας προβλημάτων τα οποία πολλαπλασιάζονται όσες φορές δημιουργούνται κρίσεις στη χώρα. Το Κόμμα των Ελλήνων ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στους πολίτες και επιμένει να προσφέρει το καλύτερο, αυτό που αρμόζει στις ανάγκες των ανθρώπων μας, στην καλύτερη διαβίωσή τους στην ιδιαίτερη πατρίδα.

«Πάνω από όλα ο τόπος μας, οι άνθρωποι μας» τόνισε ο αντιπρόεδρος  του Κόμματος  κ. Νίκος Κούρης. Καθήκον μας είναι να βρεθούμε δίπλα στον καθέναν, σε κάθε χωριό, σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια και να συμπαρασταθούμε σε εκείνους που υποφέρουν, που αδυνατούν να θρέψουν τα παιδιά τους, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Υπάρχουν δυνατότητες να φανούμε χρήσιμοι, αρκεί να το θέλουμε, να το πράττουμε καθημερινά. Μάλλον αυτό είναι και το καθήκον μας.

Σημαντική αναφορά στις συζητήσεις των παρευρισκόμενων έγινε στην προσωπική και απαξιωτική  πολιτική που άσκησε προς τους πολίτες την πρόσφατη τετραετία ο νυν δήμαρχος και κυρίως  στα σοβαρά θέματα των περιουσιών και της ανάπτυξης, παρά τις συνεχόμενες συστάσεις των δημοτικών συμβούλων και των στελεχών του κόμματος των Ελλήνων για διαφορετική προσέγγιση αυτών των θεμάτων.

Ο κύριος Στέφανος Μωραϊτης, πρόεδρος του χωριού Μεμόραχη και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ζήτησε από τον κύριο Κίτσο, στη νέα αυτοδιοίκηση να δώσουμε μεγάλη σημασία στον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων, στην μεταφορά των υπηρεσιών κοντά στον πολίτη και στην έγκαιρη διαπίστωση και ιεράρχηση των προβλημάτων ως προϋποθέσεις για την άμεση επίλυσή τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ