Πεντάλεπτη ομιλία είχε στην κρατική τηλεόραση των Τιράνων χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων Χρήστος Κίτσος

Πεντάλεπτη ομιλία είχε στην κρατική τηλεόραση των Τιράνων χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων Χρήστος Κίτσος

Πεντάλεπτη ομιλία είχε στην κρατική τηλεόραση των Τιράνων χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων Χρήστος Κίτσος, η οποία έλαβε χώρα στο πλαίσιο του δικαιώματος που παρέχει ο νόμος για τους πολιτικούς φορείς που συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου. Η ομιλία έγινε στην αλβανική και στην ελληνική γλώσσα.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αγαπητά αδέλφια  Έλληνες ψηφοφόροι, εσείς που ζείτε  εδώ στην ιδιαίτερη πατρίδα κι εσείς που  μάχεστε σκληρά  στην ξενιτιά. Το δικό μας  Κόμμα, «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»,  κατεβαίνει σ’ αυτές τις εκλογές ανεξάρτητο, απαλλαγμένο από κάθε συμμαχία. Και είναι το μοναδικό ανάμεσα στα 18 του ψηφοδελτίου της 25 Ιουνίου που με την επωνυμία του, δηλώνει ανοιχτά την ταυτότητά του ως κόμμα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, που έχει ένα ξεκάθαρο  πρόγραμμα προστασίας και προώθησης των δικαιωμάτων της στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διατάξεων για τις μειονότητες.

Η επιλογή της ανεξάρτητης καθόδου από εμάς έγινε γιατί τα μεγάλα κόμματα συνωμότησαν εις βάρος των μικρών και κυρίως επιχείρησαν να βγάλουν από τη μέση και να σβήσουν ταυτόχρονα την ανεξάρτητη και την οργανωμένη φωνή των Ελλήνων στην Αλβανική Βουλή.

Η προσπάθεια των κομμάτων αυτών να επιδείξουν με τις συμφωνίες τους μοντέλα έμμεσης εκπροσώπησης, προσεγγίζοντας και εντάσσοντας  φιλόδοξους θεσιθήρες  στη δικές τους κομματικές στρατιές, απέβησαν  άκαρπες, γιατί το Κόμμα «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»,   αποφάσισε και στάθηκε όρθιο για να έχουν δικοί τους φωνή οι Έλληνες, για να προωθούνται οργανωμένα τα αιτήματά μας για την εθνική ταυτότητά, για τις περιουσίες, για την παιδεία ,τον πολιτισμό, την ασφάλεια και την προκοπή μας. Και πάνω απ’ όλα να κρατήσουμε ψηλά την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που αισθάνονται  εγκαταλειμμένοι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

το κόμμα «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» είναι το κόμμα των Ελλήνων στην Αλβανία. Μη διστάζετε να το λέτε αυτό. Είναι αναγνωρισμένο από το νόμο, εργάζεται για σας και αναμένεται να αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες για την επίλυση των προβλημάτων σας. Πρώτα από όλα να ενώσει τους Έλληνες, όλους τους  Έλληνες της Αλβανίας που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι και προκομμένοι στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Ψηφίστε τον αριθμό 15!

Ψηφίστε το δικό σας κόμμα!