ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ο  Πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων κύριος Χρήστος Κίτσος βρέθηκε χθες το απόγευμα στα χωριά , Κρόγγους και Δρόβιανη. Συζήτησε με τους κάτοικους αυτών των χωριών  για θέματα που τους απασχολούν καθημερινά και διαχρονικά.

Οι κάτοικοι του Μπραϊλατιού αισθάνονται εγκατελειμένοι από το κράτος και από το δημαρχείο. Ζητούν να βελτιωθεί το ρεύμα και ο φωτισμός στο χωριό τους και να ληφθούν μέτρα ασφαλείας στην ηλεκτρική καμπίνα, αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε μέχρι σήμερα. Ούτε για τις λιβαδικές εκτάσεις που κατέλαβαν ξένοι με ψεύτικα χαρτιά δεν έγινε καμία νομική διαδικασία από το δήμο. Οι Μπραϊλατιώτες αισθάνονται εγκατελειμένοι και για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τίτλους ιδιοκτησίας για τη γης που παρείχε ο νόμος 7501, παρότι οι ίδιοι είχαν πληρώσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία στην περιφέρεια.

Στη Δρόβιανη και στους Κρόγγους η συζήτηση ήταν πολιτική και οι συμμετέχοντες δήλωσαν απερίφραστα ότι πάντα ψηφίζουν Ελληνικά.

Ο κύριος Κίτσος, αφού άκουσε και κατέγραψε τα παράπονά  τους δήλωσε ότι πολλά από τα προβλήματα ενώ είναι τόσο απλά τα δυσκολεύουν εκείνοι που ευθύνονται για τη λύση τους. Τι θα κόστιζε στην Επιχείρηση Ηλεκτρισμού των Αγίων Σαράντα η περίφραξη της ηλεκτρικής καμπίνας. Τίποτα, γιατί αρκετά λεφτά παίρνει από τον κοσμάκι. Τι περιμένουν οι κύριοι, να μας συμβούν ατυχήματα όπως στου Κώσταρι και να θρηνήσουμε ζωές;  Ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες τους. Εμείς είμαστε εδώ για να καταγγείλουμε τέτοιες περιπτώσεις αδιαφορίας και όταν με το καλό πηγαίνουμε στη βουλή δε θα αφήσουμε ήσυχους τους αρμόδιους να ανταποκριθούν στην ώρα τους και καθώς πρέπει στα δικά σας προβλήματα. Θέλουμε η φωνή μας να είναι ανεξάρτητη για να ακουστεί καλύτερα από τους κυβερνήτες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άγιοι Σαράντα 12/06/2017