ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΗ ΦΟΙΝΙΚΗ

ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΗ ΦΟΙΝΙΚΗ

Όπως συνήθως το χωριό Φοινίκης στηρίζει πάντα  τα εγχειρήματα που υπερασπίζονται τα εθνικά και μειονοτικά συμφέροντα στις βουλευτικές εκλογές. Και αυτή τη φορά δηλώνει πλειοψηφικά τη στήριξη στο Κόμμα των Ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» ΕΕΜΜ-ΜΕΓΚΑ, για να έχουμε ανεξάρτητη φωνή  στην αλβανική Βουλή.

«Για μας τους Έλληνες  δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός απ’ αυτή που μας  υπαγορεύει η εθνική μας καταγωγή. Δεν πρέπει να  πέσουμε στην παγίδα των μεγάλων κομμάτων που θέλουν να σβήσουν τη μειονότητα. Εφόσον υπάρχουμε, πρέπει και να το αποδείξουμε με την ψήφο μας,-είπε ο επιχειρηματίας Β. Κώτσης»

« Θα νιώθουμε τύψεις στη συνείδησή μας για μια ζωή και θα ντρεπόμαστε μπροστά στα παιδιά και τα εγγόνια μας, αν αυτή τη φορά που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν ψηφίσουμε ελληνικό κόμμα, είπε ο Φ. Πύλιος.Είναι το μοναδικό στο ψηφοδέλτιο. Πρέπει όλοι μας  να παραμερίσουμε εκείνα που μας χωρίζουν και να πράξουμε εθνικά, να ψηφίσουμε τον αρ. 15, το Κόμμα το δικό μας, το Κόμμα των Ελλήνων»

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος των Ελλήνων κ. Νίκος Κούρης εξήγησε τους παρευρισκόμενους φοινικαίους τη σημασία αυτών των εκλογών, την αναγκαιότητα συσπείρωσης της ψήφου στο κόμμα των Ελλήνων και τη βούλησή του να ανταποκριθεί όπως πάντα στις καθημερινές ανάγκες και προβλήματα των απλών ανθρώπων.

«Βρισκόμαστε υπό καθεστώς απειλής, κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε. Και αυτό το οφείλουμε πρώτα από όλα στους κακούς μας χειρισμούς, στην έλλειψη στρατηγικής και πράξεων που επέφεραν αρνητικά αποτελέσματα. Είμαστε εδώ για να σταματήσουμε την κατρακύλα, να δώσουμε ελπίδα σε σας για να πάρουμε αύριο την ανηφόρα όλοι μαζί, με δική μας ανεξάρτητη φωνή, χωρίς  εξαρτήσεις από τα αλβανικά κόμματα, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικά μας δικαιώματα», είπε ο κύριος Κούρης.

Αρκετοί παρευρισκόμενοι εξέφρασαν ανοιχτά τη συμπάθεια  τους στην επιλογή του Νίκου Κούρη στη λίστα του Κόμματος των Ελλήνων στην περιφέρεια Αυλώνα και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους το συνδυασμό που αντιπροσωπεύει.

΄Αγιοι Σαράντα στις 19.07.2017