Συγκροτήθηκε η πρώτη οργάνωση του κόμματος ΕΕΜΜ – MEGA στην Αθήνα

Συγκροτήθηκε η πρώτη οργάνωση του κόμματος ΕΕΜΜ – MEGA στην Αθήνα

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 4 στην πλατεία Ομόνοιας, διεξήχθη η συγκέντρωση για τη συγκρότηση της οργάνωσης του Κόμματος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για το Μέλλον ΕΕΜΜ – MEGA, για την επαρχία Μεσοποτάμου στην Αθήνα, όπου συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αδελφοτήτων και των συλλόγων της συγκεκριμένης
επαρχίας που δραστηριοποιούνται στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, προσωπικότητες, επιχειρηματίες και αρκετοί Έλληνες Βορειοηπειρώτες από την περιοχή.

Την συγκέντρωση άνοιξε ο συντονιστής κ. Γιώργος Στέργιος, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το νέο πολιτικό φορέα, το Κόμμα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών την Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον ΕΕΜΜ-MEGA, ενώ μίλησε για την πορεία του κόμματος τους στόχους και το πρόγραμμα του.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους έκαναν ερωτήσεις για αυτά που δεν γνώριζαν γύρω από το κόμμα των Ελλήνων, στις οποίες απάντησε λεπτομερώς ο κ. Στέργιος.
Οι παρευρισκόμενοι ενθουσιάστηκαν και χειροκρότησαν θερμά, δείχνοντας αμέσως τη συμπαράστασή τους και αυτό αποδείχτηκε στην επιλογή των μελών του προεδρείου που εκλέχτηκε ομόφωνα. Ακολούθησε ψηφοφορία από τα μέλη του ΕΕΜΜ – ΜΕGA και Πρόεδρος της οργάνωσης του κόμματος για την επαρχία Μεσοποτάμου στην Αθήνα εκλέχτηκε ο Αντώνης Σκεύης, αντιπρόεδροι ο Ηλίας Τσάκουλης και Θανάσης Καλόγερος, Γεν. Γραμματέας ο Θωμάς Λέρτος, Ειδ. Γραμματέας ο Κυριάκος Στύλος, Εκπρόσωπος Τύπου ο Ηλίας Θάνος, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ο Γιώργος Σιάνης, Ταμίας ο Μιχάλης Μπάμπης και τα μέλη Αλέξανδρος Γκινος, Παύλος Δημήτρης και Τάσος Κουτσούκης.