Συγκροτήθηκε το ΜΕGΑ στην Τσερκοβίτσα

Συγκροτήθηκε το ΜΕGΑ στην Τσερκοβίτσα

 

Το ΜΕGΑ είναι το Κόμμα μας, – τόνισε ο εβδομήντα χρόνος Θωμάς Παπάς, στην  ορεινή Τσερκοβίτσα την Τετάρτη στις 20.10.2010, μέρα ίδρυσης της τοπικής οργάνωσης του κόμματος . – Εκτιμώ πως η πέτρα τώρα βρήκε τη θέση της. Αυτό που μας ανήκει, η μειονότητα έχει το Κόμμα της, αυτό, που τόσα χρόνια επιμέναμε να το είχαμε, για να μας εκπροσωπεί, το κόμμα τον Ελλήνων.

Στις τοποθετήσεις τους οι κάτοικοι της Τσερκοβίτσας έκαμαν πολλές ερωτήσεις και εκφράσανε τις ανησυχίες τους για τα καθημερινά τους προβλήματα που τους απασχολούν όπως τα περιουσιακά , η έλλειψη ασφάλειας στο χώρο μας που διαπιστώνονται συνεχώς κλεψιές, το θέμα  της ηλεκτρικής ενέργειας, που τελευταία στα χωριά της περιοχής Θεολόγου έχει πολύωρες  διακοπές  σχεδόν κάθε βράδυ.

Έντονα συζήτησαν οι κάτοικοι και για το πρόβλημα του πόσιμου νερού που έχει δημιουργηθεί στο χωριό τους.

Την ενημέρωση για το πρόγραμμα και το καταστατικό του Κόμματος ΜΕGΑ, έκαναν  οι απεσταλμένοι Ρ. Τσιάκουλης και Π. Μπερέτης.

Στο τέλος εκλέχτηκε  το προεδρείο της τοπικής οργάνωσης το οποίο αποτελείτε από:  Δημήτρης Παπάς πρόεδρος, Γιάννης Τρίχας αντιπρόεδρος,  Λεωνίδας Ντάκος γραμματέας. Μέλη του προεδρείου εκλέχτηκαν και οι Θωμάς Τρίχας και Φίλιππος Τσιαβίδης.