Το ΜΕGΑ στην Άνω Λεσινίτσα

Το ΜΕGΑ στην Άνω Λεσινίτσα

Κλιμάκιο της οργανωτικής επιτροπής του κόμματος ΜΕGΑ για την επαρχία Δίβρης, αποτελούμενο από τους κύριους Κάλλη, Μπερέτη και Τσιάκουλη, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην γραφική,  ορεινή Άνω Λεσινίτσα.

Στη συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού έγινε εκτενή ενημέρωση για την αναγκαιότητα της ίδρυσης του Κόμματος ΜΕGΑ,  ο ρόλος του για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εθνική ελληνική μειονότητα σήμερα, ποια θα είναι η σχέση του με την οργάνωση της Ομόνοιας, τι θα γίνει για έργα υποδομής που έχει ανάγκη το χωριό και άλλα.

Ιδιαίτερη ήταν η ανησυχία των κατοίκων για προβλήματα που προκύψανε τελευταία με την σύνταξη του ΟΓΑ, τις συνεχείς κλεψιές που γίνονται στα χωριά της περιοχής και η λεηλασία που γίνεται με τον φυσικό πλούτο όπως τα δάση και τα λιβάδια από διάφορους κερδοσκόπους.

Στο τέλος της συνάντησης συγκροτήθηκε η Τοπική Οργάνωση του Κόμματος. Στο προεδρείο εκλέχτηκαν οι κύριοι: Νίκος Καλατζής – πρόεδρος, Αλέξης Παρτάλης – αντιπρόεδρος, Άλκης Βραγκαλάς – γραμματέας και μέλη του προεδρείο οι κύριοι Αχιλλέας Βαγγέλης, Άλκης Μπάμπουλης και  Σταύρος Ζιώγκας.